Mogen wij, Ronald de Waal en Mieke de Waal-Wijnacker, ons even voorstellen?

Sinds 1970 delen wij lief en leed. Wij zijn in 1978 vanuit het rustige Zeeuw-Vlaanderen naar het drukke "Olland" getrokken en er niet meer weggegaan. We wonen in het (nog steeds!) Groene Hart en zijn daar heel gelukkig mee. Onze dochter, zoon, schoondochter en twee heerlijke kleinkinderen wonen niet ver van ons vandaan.

Zoals uit deze site blijkt houden wij allebei van wandelen, fietsen (al of niet met verblijf in hotels of B&B) en het uitzoeken van de stamboom. Daarnaast vinden wij het gezellig om met familie en/of vrienden lekker te eten, thuis of in een restaurant. Ronald zingt ook nog in het (kerk-)koor en in Tricinium.

Via onze webpagina willen wij belangstellenden laten delen in onze bezigheden en interesses.

Ronald heeft deze site zelf met veel liefde en zorg gemaakt. Het bouwen van websites is dan ook in de loop der jaren één van zijn hobby's geworden.

Op 5 en 6 juli 2008 heeft Ronald de Kennedymars in Someren gelopen. Doel van de mars was sponsorgelden in te zamelen voor het weeshuis Dimesse Sisters Children's Home in Nyahururu te Kenia. Meer informatie hierover lees je hier.

Privacy
Aan de bescherming van uw privacy hechten wij veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteren wij een privacyreglement.

Zinloos geweld