Training 2020

Vraagteken

Vanwege het coronavirus is er dit jaar geen 4daagse. Het blijft wat mij betreft dus bij het 22-ste kruisje. Natuurlijk was ik wel al met de training begonnen. Hieronder een overzicht van de georganiseerde tochten die ik gelopen heb tot de intelligente lock down.
De kWbn organiseerde echter een alternatieve 4daagse. De bedoeling van deze alternatieve 4daagse is.was om op de dagen dat de echte 4daagse gehouden zou worden een vantevoren aangegeven afstand te lopen. Mede om in beweging te blijven heb ik voor deze 4daagse ingeschreven waarbij ik voor de 30 km koos.De routes kon je overal lopen. Daarvoor was in allereil een app gemaakt waarmee je de gelopen route kon tracken.
Ik startte steeds vanuit huis tussen 6:00 en 6:300 uur.
Dinsdag liep ik een ommetje via Woubrugge, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Spookverlaat en Rietveldse pad.
Woensdag ging de tocht via Zwammerdam, de Meije, Nieuwkoop, Aarlanderveen en de Ridderbuurt.
Donderdag ging ik naar het noorden, dus via Ter Aar, Langeraar, Kattenbrug, Bilderdam, Nieuwveen, Noordeinde en Korteraar.
En de laatste dag ging naar het zuiden richting Boskoop. Voor Boskoop naar het westen en via het Rietveldse pad naar het Spookverlaat, Zoeterwoude Rijndijk en Lagewaard weer terug naar Alphen.
Natuurlijk mag deze 4daagse niet in de schaduw staan van de echte 4daagse. Toch gaf hij wel voldoening om de ruim 120 km alleen te lopen, zonder de samenhorigheid, de muziek en het vertier langs de route. Nu maar hopen dat we volgend jaar weer in Nijmegen kunnen lopen.

Overzicht wandelingen voor de VIERDAAGSE van 2020
Datum Afstand Plaats Bijzonderheden
25 jan. 25,5 Capelle a/d IJssel RS80-tocht
15 feb. 25 Woerden RS80-tocht
7 mrt 26 Roelofsarendveen RS80-tocht
       
Totaal 76,5    
< Vorig jaar